diumenge, 11 d’abril del 2010

FUTBOL i ESPORT tots els divendres

L'arribada del bon temps també s'ha notat alhora de planificar aquest nou trimestre.
Hem establert els divendres con el dia de l'esport.
Per als nens interessats en la pràctica del futbol, tots els divendres ens acompanyarà Jesús. Jesús, és entrenador de l'equip d'alevins del Futbol Club Amposta i tots els divendres estarà en nosaltres per tal d'entrenar als nostres xiquets/es en la pràctica del futbol.

Des de el Centre Obert, és dona molta importància a l'esport per que potenciant la participació en activitats físiques es contribueix a l'adquisició d'hàbits saludables i a la formació de valors com ara la tolerància, el respecte als demés i a les normes, la confiança en un mateix, l'esforç, l'autocrítica, l'autonomia, la capacitat de decisió, l'autogestió, la cooperació, el treball en equip... és fomenten les relacions interpersonals... i molt important, és poden potenciar les aptituds i els nens és poden lluir davant els altres incrementant la seva autoestima, molt important per a la construcció de la seva personalitat.


PETANCA!





MOMOS???






MÉS MOMOS???




FUTBOL













2 comentaris:

  1. que bons que som jugant i fent estiraments.

    ResponElimina
  2. Hola Jonathan,

    Jo crec i no m'equivoco que sou BONS fent moltes coses!
    Celebro que us agradi aquesta activitat, sàpigues que des de el centre obert intentem fer-ho lo millor possible per a que tots els xiquets/es que veniu al centre us sentiu bé i disfruteu fent allò que més vos agrada.

    Estic molt contenta que tu i Mari compartiu una activitat tant complicada com fer un puzzle de 1000 peces i us porteu tant bé entre vatros, això és un goig i un exemple a seguir!

    Una abraçada templat!

    ResponElimina