dimarts, 19 de gener del 2010

QUI SOM?

Nora diu:
Hola soc Nora. Vaig nàixer a Tortosa però visc a Amposta. Les meves aficions son: pintar, dibuixar i cantar. Tinc 11 anys i faig 6è a l'Agustí Barberà. Fa 3 anys que estic al Centre Obert. M'agrada quant és l'hora de fer plàstica. Els meus amics son: José Manuel, Sena, Luís, Aaron, Aida i Danae.



JOSÉ MANUEL diu:
Hola. Soc José Manuel. Vaig nàixer a Tortosa per que allí esta el hospital i fa que estic al Centre Obert 1 any i mig tinc 9 anys i faig 4t de primària. Visc a Amposta. El COI m’agrada per que juguem a militars, fem manualitats, berenem, fem informàtica, fem cuina i fem sortides culturals.



LLUÍS diu:
Hola. Soc Lluís. Tinc 10 anys. Vaig nàixer a San Boi. Fa 3 anys que visc a Amposta. Vinc al Centre Obert des de fa 3 anys. M'agrada venir al centre Obert per que m'ho passo super bé, els meus amics son José Manuel,Cristian i Danilo.




DANILO diu:

Hola. Soc Danilo. Tinc 9 anys. Vaig nàixer a Ucrainia. Fa 3 anys que visc a Amposta. Assisteixo al Centre Obert Infantil des de fa 3 mesos. M'agrada el assistir al Centre Obert per que fem molts de jocs. Els meus amics son: Luis, Cristian, José Manuel, Silvestre.





JONATHAN diu:
Hola. Soc Jonathan.Vaig nàixer a Tortosa i soc tortosí, però fa poc que visc a Amposta i que vaig al centre obert, tinc 11 anys i faig 6é. M'agrada el centre obert perquè hi han molts tallers diferents i nous, berenem gratis, hem creat aquest blog per a tots i fem sortides culturals. Alguns dels meus amics són:Cristian, Jose Manuel, Danilo, Luis ...


2 comentaris:

  1. el dia d emema mirareu les fotos i sentireu nostalgia u su dic yo sentre obert el castell del 1995

    ResponElimina
  2. si! els educadors també l'hem sentit aquesta nostalgia...

    ResponElimina