divendres, 2 d’abril del 2010

ACTIVITATS VARIADES

Una activitat com pintar-se la cara pot arribar a ser una gran eina per a treballar valors com ara l'amistat, la solidaritat, el treball, l'ajuda als altres, l'esforç, la constància... També la creativitat, tècniques de maquillatge, l'ús adequat del material...
Els nens/es del centre van gaudir, una vegada més, d'aquesta activitat que tant els agrada. Com es pot apreciar a les fotografies, grans i petits s'ajudaven entre ells a pintar-se la cara , alguns amb uns dissenys d'allò més originals.


















4 comentaris:

  1. gracies noelia per tot el que as fet per natro

    ResponElimina
  2. ola keroro
    aquest soc jo jejejeje.

    ResponElimina
  3. Hola Sena,

    Vos ho mereixeu!
    Tu i jo tenim un pacte, recordes? T'has d'esforçar i treballar més a l'escola. Ara potser no ets concient però és molt important que vagis aprovant tots els cursos, TU POTS. Tens la capacitat no només per aprovar sino per a treure bones notes. CREU-T'HO!!!

    Estic contenta de tu, per que he vist que te vas pendre la xerrada seriosament i t'has anat esforçant dia a dia. NO ET RELAXIS! ENDAVANT!

    Ja sabeu que podeu comptar amb nosaltres per al que sigui! Avelina, Maria José i jo mateixa estem al vostre costat per ajudar-vos en lo que calgui!

    Ens parlem demà guapa!

    ResponElimina
  4. Holaaaaaaaaa Jonathan,

    Repetirem lo del maquillatge!!!

    Una abraçada

    ResponElimina