diumenge, 14 de febrer del 2010

DIJOUS LLARDER (11-02-2010)

Dijous 11 de febrer vam canviar l'horari del Centre Obert Infantil per tal de poder anar d'excursió amb els nens. Tot i que el dia no acompanyava gaire, els més valents/es del centre no s'ho van voler perdre!
A les 12:oo del migdia ens vam trobar al pàrquing del costat de la depuradora i d'allí vam sortir a peu seguint la via verda que va en paral·lel al riu Ebre.
Tot i el vent, el solet que brillava i els canyissos de la vora del riu, ens van permetre realitzar el trajecte protegits del vent, sobretot a l'anada i a l'hora de dinar i dels jocs.
Pares i mares... quins bocates més bons prepareu als vostres fills! mmm... A la pròxima potser demanarem una mica de solidaritat amb les educadores i ens porteu els bocates per a nosaltres jeje
A la tornada el vent bufava una mica més fort però tot i això, l'excursió va anar molt i molt bé i els xiquets/es s'ho van passar pipa.

Per últim, agrair als pares la seva implicació a l'hora de facilitar les activitats que programem. Gràcies pel vostre esforç!!!

També agrair a les monitores que tenim en pràctiques el seu estusiasme a l'hora de col.laborar en tot lo que fem al centre, gràcies!

Aquí teniu les fotos testimoni del dijous llarder:






























2 comentaris:

  1. que guapos esta mi madre i el abuelo del jose manuel o la aida a la p`roxima a mi madre no hacer se la
    i si se la haceis cuando se acabe de levantar que lleva los pelos de bruja ja ja ja j soi mala eeeeee que dius noelia ES O NO

    ResponElimina
  2. a la aida i ala danae las pintemos yo i la zaira con mis pinturas a que estan guapas las dos fue idea mis es k yo llevo un arte que nadie lo sabe
    noelia cuando te vayas de boda no cal ir a la pelu para pintarte o algo vienes que yo te pinto muy wuapa mas de lo queres no lo se pero wuapa si bueno fins dimartws deww ya ens verem adeu no mires les faltes k estem escribint yo i el meu germanet petit i deu

    ResponElimina